31.12.2009

Uyan blog!

Yeni senenin ilk gününde, yine devam edebilmek ümidiyle selamımın ulaşacağı herkese merhaba...

Umarım bu satırlar Mehmet abi'nin tabiriyle can çekişen bloguma elektro şok etkisi yapar da dirilir blog.

Yazacak çok şey var esasında ama, ara verince tekrar başlamak zor oluyor. Bilge blogcu siyah zambak ne demiş: "Blog mide gibidir, yedikce yiyesin gelir, miden büyür. Yemedikce de yemezsin." Aynen bu özlü sözde olduğu gibi yazdıkca yazasım gelir diye ümid ediyorum.

Cenk bey yeni blogunda hac yolculuğumuzdan bahsetmiş. Fotoğraflarımızın başına gelenleri de anlatmış. Fotolar gitti bari birşeyler yazayım teşvik maksadıyla diyordum ama bir de baktım daha umre yazısının üstünden sadece bir post geçmiş. :) Bu sebeple ve bazı kaygılarla şimdilik bu konuyu erteledim.

Blog muhabbetini özledim. İnşallah arayı açmadan yazmaya çalışacağım. Fakat yine siyah zambağın söylediği: "Yazının kalitesi değil devamlılığı önemlidir" özlü sözünü dikkate alarak sırf yazmış olmak için yazabilrim. Mesela bir gün " bu gün yazasım yok" ya da " yzsm vr fkt vktm yk" şeklinde yazılar görürseniz şaşırmayın.

(Sevgili Mehmet abi ve Siyah Zambak; gördüğünüz gibi yazılarınızdan azıcık ifade aşırmış bulunuyorum. Bloguma yaptığınız zorunlu katkılardan dolayı şükran kesiran...)

4 yorum:

siyahzambak dedi ki...

AFFAN habibticim affan. takıldığın yerde haberim olsun ben sana bir iki özlü söz diyiveririm hemencicik şikerim.

hadi bilmem kaçıncı yeniden başlayışın mübarek olsun. elektro şok ya dönderir seni aramıza yada innelillah...

Mehmetabi dedi ki...

Tazeden Bismillah...
Ohh MaşaAllah...
Şükür kavuşturana...
Biraz daha uğraşsanız olacak...
İnler cinler topu bırakacak...
Ha geyret...

Ebrûlî dedi ki...

eskik olma zambaam. ben de bilmiyorum şokun neticesi ne olacak, merakla bekliyorum. gerçi sen daha iyi bilirsin bu işleri. kürkçü dükkanına geri döneli çok zaman olmadı nitekim :)

Mehmet abi sağolasın, ben bu gazla yazarım artık havadan, sudan, börtüden, böcekten. sizin gibi vefalı okuyucularım olduktan sonra...

SAĞOLUN! VAROLUN!

Zamanın Yolcusu dedi ki...

Maşaallah,maşaallah.
Hareketlendi birden bloglar;Emircan Hoca'nın dışındakilerde.Nefes alıp verdiği de meçhul.İnnalillahi ve inna ileyhi raciunu okusak mı o blog için?
Cenk Bey hadi fotoları kaybetti.
Sizin fotolara noldu acaba Ebruli Hanım?
Bu arada,her "özlü" söze itibar etmeyin.
Yazının devamlılığı kadar kaliteli olması da önemlidir.
Acizane benim blogumda olduğu gibi.